Kaupan Lisäys – Lisää Linkki

Ei Käytössä Toistaiseksi!

Emme ota vastaan kauppa esittelyjä toistaiseksi!

Lisättävän netti/verkkokaupan tulisi olla aidosti netin välityksellä tuotteita myyvä sivusto, jotta se hyväksytään tälle sivustolle. (Tämän sivuston ylläpito voi joko hyväksyä tai hylätä lisäyspyynnön.)

Huomioi, että aikuisviidettä myyviä nettikauppoja ei hyväksytä.

Jotta kauppa hyväksytään, sillä pitää olla luotettavat maksutavat. Kuka ostaa nettikaupasta, jossa on vain etumaksu sähköpostilla ja yhteystietoja tai kaupan pitäjästä ei löydy tietoja??? Jos kauppasi on näiltä osin vielä  suunnittelu asteella, älä lähetä siitä tietoja tänne – kuulut netin huutokauppa ja tori osastoille.

KAUPAN LISÄÄMINEN

===

Kirjoita pieni esittely kaupastasi.


Kirjoita esittely kaupastasi.

Esittelyn/kuvauksen pitää olla tarpeeksi pitkä (ainakin muutamia lauseita, esim. 100-300 sanaa) ja sen pitää olla hyvää suomen kieltä. Älä käytä esittelyssä myöskään me muotoa, (esim. meidän kaupasta tai olemme erikoistuneet).

Esittely artikkelin voit lähetää alla olevan viestikentän kautta.

 

Esimerkki kaupan esittelystä:

==== (kopioi alla oleva kohta vaikka notepad tms. tekstinkäsittely ohjelmaan ja kirjoita kauppasi esittely ja liitä se sitten viesti kenttään. ====

KUVAUS: Esimerkiksi ”nettitavaratalo” on kaikenkattava nettikauppa, joka… Millaisiin tuotteisiin kauppa on keskittynyt? , Miksi kauppa on edullinen ja hyvä? , Mitä merkkituotteita ja merkkejä on tarjolla?, Kaupan erikoisia/ suosituimpia tuotteita ovat esim?, Miksi kannattaa vierailla ostoksilla – Mitä etuja?

Nettiosoite: kaupan url osoite – siis esim. http://www.netti-kaupat.com/

Toimitustavat ja aika? – kerro toimitustavat ja kuinka nopeasti tuotteet yleensä lähtevät eteenpäin.

Tuotteet / Tuoteryhmät? – kerro tuoteryhmät tai tärkeimmät tuotteet.

 

=================================

Voit myös tehdä muutoksen tietoihisi tällä sivuilla, kirjoita tällöin viesti kenttään lokeroon Kauppasi nimi + mahdollinen url ja  MUUTOS tiedot.

==================================

Lähettämäsi tiedot julkaistaan yleenä lähes sellaisenaan, mutta joitakin sanoja voidaan jättää pois tai muokata. Lisäksi nettikauppasi sivuilta voidaan lainata lisää tietoja/tekstiä.

===========================================

Esittelyn hyväksymiseen voi kulua aikaa 1 – 4 viikkoa, hyvin kirjoitetut hyväksytään nopeammin, huonoja ei kirjoiteta uudelleen, eikä näin ollen hyväksytä.

Täytä kaikki kohdat huolellisesti ja klikkaa LÄHETÄ näppäintä. (Hyväksyt myös, että sivuistasi otetaan pieni esittelykuva!)

Jaa esittelysivusi myöhemmin myös sosiaalisessa mediassa, niin saat lisää näkyvyyttä kaupallesi!

Lisää siis linkki ilmaiseksi omaan kauppaasi!

ALLA OLEVALLA LOMAKKEELLA VOIT LÄHETTÄÄ  ESITTELYN