Lähetä Joulukortit Netistä

 

Korttibotti on netissä toimiva nettikauppa, jonka avulla voit lähettää joulukortit netistä suoraan vastaanottajille. Käyttäjä voi valita kortin erilaisista vaihtoehdosta ja kirjoittaa oman tervehdyksensä tai valita valmiin tervehdys tekstin. Sen jälkeen valitaan monelleko kortti lähetetään ja kirjoitetaan kortin saajien nimet ja osoitteet. Verkkomaksamisen jälkeen korttipalvelu lähettää kortit automaattisesti. Postikorttibotin postikortit ovat pienen Suomalaisen desingtoimisto Polkan suunnittelemia.

Korttibotin toinen perustaja Niklas Litmala toteaa, että perinteisen joulukortin arvostus kasvaa sen harvinaistuessa. Joskus kortteja putosi postilaatikosta harva se päivä. Nyt paperinen posti tuntuu kuitenkin henkilökohtaisemmalta ja siinä on jotain hienoa.

Kyyrä puolestaan painottaa sitä, että perinteiset joulukortit saatetaan usein tehdä myös itse. Joulukorttien tekeminen saattaa olla jopa perheen yhteinen harrastus. Kaikki ei valitettavasti kuitenkaan ehdi askartelemaan joulukortteja itse. Korttibotti helpottaakin erityisesti kiireisten ihmisten arkea.

Nuori yrittäjäkaksikko päätti lähteä keksimään ratkaisua helpottaakseen joulukorttien lähettämistä. Postikorttibotin perustajat Emma Kyyrä ja Niklas Litmala toteavat, että emme halunneet ihmisten unohtavan perinteistä joulukorttia.

Joulukorteilla on ollut suuri merkitys kummankin perheissä ja lapsuudessa. Emma muistelee kuinka jännittävää lapsena oli odottaa päivän postia ja äänestää kenen kortti oli kaikista ihanin. Nykyisin varsinkin nuoret ovat unohtaneet perinteen tai siirtyneet käyttämään pelkästään digitaalisia kanavia. Perustajat halusivat siis keksiä joulukorttien lähettämiselle jonkin helpomman tavan, joka kohtaa digitaalisen sukupolven kasvatit ja yhdistää heidät perinteisiin.

Myös yritykset voivat hyödyntää korttibottia asiakkaiden joulukirjeissä. Yritykset pystyvät syöttämään botille koko asiakasrekisterinsä ja näin muistamaan tärkeitä yhteistyökumppaneitaan kuluneesta vuodesta. Lähetä Joulukortit netistä helposti korttibotin avulla ja säästä aikaasi!

Korttibotti löytyy osoitteesta www.korttibotti.fi

Kommentoi