WYPE Tilaus Tarjous

wype tilaus tarjous

WYPE on palvelu, jonka kautta luet helposti lehtiä netissä. Se on kuin digilehtien noutopöytä, joka on aina siellä missä sinäkin. 8 lehteä tarjoaa valtavasti viihdettä historiasta, liikunnasta, seikkailuista ja nikkaroinnista kiinnostuneille – varmasti jotakin myös sinulle.

Tieteen Kuvalehti, KUNTO PLUS, Maailman Historia ja monta muuta suosittua lehteä. Voit lukea kaikkia näitä lehtiä rajoituksetta WYPE-palvelussa missä tahansa. Ensimmäisen kuukauden ajan saat tutustua muun muassa terveyttä, tiedettä ja historiaa käsitteleviin artikkeleihin täysin veloituksetta.

WYPE:n avulla löydät kaikki suosikkilehtesi samasta paikasta, kun pääset lukemaan kaikkien Bonnierin -lehtien tuoreimmat digijulkaisut yhden tilin kautta. Voit lukea lehtiä verkossa tai ladata ne luettavaksi offline-tilassa, nauttiaksesi niistä juuri silloin kun itse haluat. Voit jakaa WYPE-tilauksesi koko perheen kanssa ja käyttää palvelua jopa viidellä laitteella.

Tarjolla on niin tiedettä, historiaa, tietotekniikkaa, kuntoilua, ravintotietoa ja myöskin tee-itse-tekniikoita kuin valokuvaustakin – valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin!

Nyt sinulla on mahdollisuus kokeilla WYPEn palvelua yksi kuukausi aivan maksutta!

WYPE palvelu siis tarjoaa mahdollisuuden lukea kaikki suosikkilehdet netissä samassa paikassa .

Ja nyt sinulla on siis mahdollisuus kokeilla tätä palvelua kuukausi ilmaiseksi!

Kuukauden ilmaiskokeilun jälkeen maksat siis 12,99€ kuukaudessa. Tai jos sinulla on jo voimassa oleva Bonnier -lehden tilaus, niin tällöin kuukausimaksusi on vain 3,99€!

LINKKI: KLIKKAA TÄSTÄ JA TUTUSTU TARKEMMIN!

  • Kaikkien lehtien rajaton lukuoikeus
  • Lue missä ja milloin tahansa
  • Koko perheen lehdet viidelle laitteelle
  • Luettavissa mm. KotiMikro, Tieteen Kuvalehti, Kunto Plus, National Geographic – Suomi ja Tieteen Kuvalehti Historia.

wype lue lehdet netissä

Ota käyttöösi WYPE ja luet lehdet netissä digitaalisesti kaikenlaisilla laitteilla missä vain, kun sinulla on yhteys nettiin.

--- ---

Kommentoi