Älypuhelin Varaosat Suomessa Netistä

 

Tokoitech

Onko älypuhelimesi lasi rikki? Jos haluat korjata sen itse, niin katso esimerkiksi Tokoitechin sivuilta, löytyykö omaan puhelimeesi varaosia. Samalla saat korjausohjeet ja voit säästää rahaa.

Tokoitech on älypuhelimien varaosiin erikoistunut verkkokauppa. Kaupasta löydät kaikenlaiset varaosat, työkalut ja ennenkaikkea hyvät asennusohjeet, joiden avulla korjaat puhelimen itse. Kaikki samassa paketissa vuoden takuulla. Voit säästää jopa 80 % korjaus/huoltokuluissa.

Tokoitech verkkokauppa panostaa laatu varaosiin ja laajentaa valikoimaa harkiten. Valikoimasta löytyy kaikkien yleisimpien merkkien varaosia. Esim. iPhone, iPad, Sony, LG, Huawei, Lumia, jne…

Jos puhelinta ei voi korjata kotona keittiön pöydällä, niin sellaista varaosaa tai asennussarjaa ei myydä. Näin ollen, kaikilla tuotteilla on aina tyytyväisyystakuu ja palautusoikeus.

Vuodesta 2014 alkaen suomalaiset ovat saaneet yli 20 000 laitettaan kuntoon Tokoi Techin tuotteilla. Yksi parhaista asioista älykännykän itse korjaamisessa on onnistumisen tunne. Lähes jokaisen älypuhelimen korjaaminen onnistuu usenmiten myös ensikertalaiselta, kunhan sinulla on sopiva varaosa, oikeat työkalut sekä asennusohjeet, jotka voit tilata Tokoitechiltä.​

Klikkaa tästä Tokoitechin kauppaan katsomaan löytyykö varaosia vai ei?


Suojakalvotukku

Suojakalvotukku tarjoaa laajan valikoiman älypuhelimille ja tableteille suojaavia ja toimivia suojakalvoja, -kuoria, panssareita ja muita suojia edullisesti. Valikoimasta löytyy melkeinpä kaikille uusimmille mobiililaitteille sopivia tuotteita, jotka suojaavat kallisarvoista laitettasi. Parasta Suojakalvotukussa on että mitä enemmän ostat, sitä enemmän säästät!

Suojakalvotukusta löydät:

  • Asennuslaitteet
  • Kaapelit, johdot ja adapterit
  • LastuCover -suojat
  • Lompakkokotelot
  • Panssarilasit
  • Suojakalvot
  • TPU-Taustakuoret

Valikoiman tarvikkeet ainakin seuraaville valmistajille: Apple, OnePlus, Huawei, Samsung, Sony, LG, Nokia/Microsoft, HTC, Asus, Acer, HP, Alcatel, ZTE, Xiaomi ja Motorola/Lenovo.

Nettiosoite: www.suojakalvotukku.fi


Kommentoi