Soitinkaupat Netissä – Soittimet Netistä

Täältä löydät soitinkauppoja, joiden valikoimista tilaat edulliset soittimet netistä. Esim. kitarat, pianot, urut, viulu, torvet, bassot, rummut ja äänentoisto tuotteet, jne. Katso hyvä soitinliike tai kitarakauppa ja tee halvat ja hyvät soitinostokset.

soitinkaupat netissä


Musicmanfinland – Soitinkauppa netissä

Musicmanfinland on soittimien ja soitin tarvikkeita myyvä nettikauppa. Tuotteet on valikoitu ja tarkastettu huolellisesti soveltuen parhaalla mahdollisella tavalla musiikin harrastajien, oppilaitosten sekä musiikin ammattilaisten käyttöön ottaen huomioon myös pohjoisen ilmaston vaatimat erityisominaisuudet soittimien materiaaleille ja rakenteille.

Tuotteet/tuoteryhmät mm: kitarat, pianot, kitaraefektit, kitaratarvikkeet, kitara-ja bassovahvistimet, vintage, rummut ja tarvikkeet, pa-laitteet, koulusoittimet, huuliharput, äänentoistolaitteet, jne…

Nettiosoite: http://www.musicmanfinland.com


Musamaailma

Musamaailma on useiden tunnettujen merkkituotteiden maahantuoja ja verkkokauppa, josta löytyvät kaikenlaiset soittimet, tarvikkeet ja bändikamat. Useat tunnetut bändit ja artistit käyttävät Musamaailman tuotteita. Musamaailma on suomalainen nettikauppa.

Tuotteet/tuoteryhmät mm: sähkökitarat, bassot, vasurit, akustiset kitarat, kotelot, pussit ja telineet, kielet, kitaramikit, kitaranhoito, putket, vahvistimet, kitarapedaalit, rummut, symbaalit, rumpukapulat, johdot, kaiuttimet, mikrofonit, mikserit, pa-vahvistimet, pa-tarvikkeet ja liittimet, telineet ja tarvikkeet.

Nettiosoite: http://www.musamaailma.fi


Musiikkiliike

Musiikkiliike Laitevälitys Oy on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1986. Valikoimiin kuuluvat kaikki tunnetut tuotemerkit. Valtuutettu Marshall, Vox, Fender, Jackson, Yamaha, Roland- ja Boss-kauppias. Valikoimiin kuuluvat kaikki tunnetut tuotemerkit, jotka tietenkin saat aina kilpailukykyisellä hinnalla. Vasta-alkajille tarjolla kunnollisia, heti soittovalmiita paketteja, jotta alkuunpääsy olisi mahdollisimman vaivatonta. Valtuutettu Marshall, Vox, Fender, Jackson, Yamaha, Roland- ja Boss-kauppias.

Tuotteet/tuoteryhmät mm: sähkökitarat, bassokitarat, akustiset kitarat, akustiset bassot, telineet kitaroille, kitaralaukut -ja pussit, viritys, kielet ja hihnat, kitaraefektit, vahvistimet, kosketinsoittimet, rummut, mikrofonit, pa-laitteet, efektit ja prosessorit, tarvikkeet, studiolaitteet, dj-laitteet, lyömäsoittimet.

Netti osoite:  http://musiikkiliike.fi/


Best2Music

Musakauppa netissä, josta löydät soittimet, soittotarvikkeet ja kaikenlaiset bändikamat. Best2Music.fi nettikauppa tarjoaa myös todella nopeat toimitukset, sillä kaikki tuotteet ovat varastossa.

Myynnissä olevia merkkejä ovat esim: Alesis, Alto, B.C. Rich, BOSS, Casio, D’Addario, DigiTech, DiMavery, Ernie Ball, Fender, Focusrite, Hagström, Hartke, Jupiter, Kala Ukulele, Korg, Köning & Meyer, Laney, Leem, Mapex, Marshall, MEINL, Misti, Novation, Paul Reed Smith, Perri’s, Planet Waves, REKA, Roland, Roy Benson, RØDE, Santana, SHURE, Squier By Fender, Stage Line, Suzuki, Tenson, VGS, VOX, Zildjian.

Tuotteet/tuoteryhmät: kitarat, bassot, vahvistimet, muut kielisoittimet, pianot, keyboardit, lyömäsoittimet/rummut, puhallinsoittimet, huuliharput, telineet, kielet, kitarahihnat, tuolit, gigbag/hardcase, viritysmittarit/metronomit, plektrat, opetustuotteet, lahjatavaratuotteet, tarvikkeet, mikrofonit, pa-laitteet, mixerit, kuulokkeet, pedaalit, tietokonemusa, laukut, valaisimet, jalustat, kaapelit, telineet, DJ-tuotteet, jne…

Nettiosoite: http://www.best2music.fi


Discoland

Discoland on soittimien ja show-laitteiden nettitavaratalo, josta löytyy kaikkea tarvittavaa musiikin kuunteluun, soittamiseen ja esittämiseen. Ääni, valo- ja erikoisefektit, soittimet, karaoke, decoraatio, esitys, trussit ja muut ovat alueita, joista löytyy kaikkea mahdollista. Discoland on jo yli 20 vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla.

Tuotteet/tuoteryhmät mm: digitaalitallentimet, dj-paketit, dj-softat, efektilaitteet & prosessorit, hifi ja kodinelektroniikka, julkisten tilojen äänentoisto, kaiutinelementit, kaiuttimet, kotiteatteri, kuntosalipaketit, kuulokkeet, levysoittimet, megafonit, mikrofonit, mikserit, pub-paketit, päätevahvistimet, ravintolapaketit, soittorasia, tietokonetuotteet, äänirasiat & neulat, erikoisefektit, ilmaefektit, ilmaliekkipadat, kuituoptiikka & valokaapelit, kyltit & valo-opasteet, lamput/ polttimot, led-tuotteet, lumikoneet, peilipallot, plasma-tuotteet, projektorit, saippuakuplakoneet, savukoneet, scannerit ja rollerit, seurantaheittimet, strobot, tuikeketjut, tuulikoneet & puhaltimet, ulkovalaistusefektit (taivasheittimet), uv-tuotteet, vaahtokoneet, valo-efektit muut, valo-ohjaimet, valoheittimet & valaisimet, sähkökitarat, sähköbassot, akustiset kitarat, akustiset bassot, elektroakustiset kitarat, kitaratarvikkeet, mandoliinit & banjot & ukulelet, jousisoittimet, kosketinsoittimet, puhallinsoittimet, rummut ja lyömäsoittimet, soitinvahvistimet & kaiuttimet, pedaalit & mallintavat multiefektit, di boxit, instrumenttikaapelit, mikrofonit, nuottitelineet, viritysmittarit, digitaalitallentimet & raiturit, karaokelaitteet ja -levyt, somistaminen, audiolaitteet ja tarvikkeet, trussit, kaapelit, laukut, liittimet, muuntajat, jne…

Nettiosoite: http://www.discoland.fi/


Plektra – Plektrakauppa

Suomen ainoa plektroihin erikoistunut myymälä. Valikoimista löytyy todella monenlaisia plektroja. Saat plektrat postilla kotiin ilman postikuluja kun tilauksesi on kympin tai yli. Myös sähkökitaroita, bassokitaroita ja muita kitaratuotteita.

Tuotteet/tuoteryhmät:

  • Plektrat
  • Kitarat
  • Bassot
  • Tarvikkeet

Nettiosoite: http://www.plektra.com


Musik Produktiv – Soittimet Netistä

Saksalainen soittimien verkkokauppa. Josta löytyvät mm. huippumerkit AKG, Behringer, Collins, Fender, Gibson, Jupiter, Korg, Magnum, Marshall, Roland, Shure, Sonor, Yamaha, jne… Musik Produktiv on todella monipuolinen soittimien verkkokauppa, josta löytyy soittimia ja soitintarvikkeita joka lähtöön. Toimitustapana mm. DHL – pakettienvälityspalvelu. Toimitusajaksi suomeen luvataan jopa 3-5 päivää.

Tuotteet/tuoteryhmät: kitarat, sähkökitarat, bassot, keyboardit, rummut, torvet, puhallinsoittimet, trumpetit, saksofonit, viulut, studiot, äänitys, valot, stage, tarvikkeet, PA-kamat, DJ-kamat, tarvikeet studioon ja keikalle,  jne.

Nettiosoite: http://www.musik-produktiv.com/


Soitinasema – Laadukkaat Soittimet

Soitinasema on suomalainen soitinliike, jonka valikoimista löydät monenlaiset laadukkaat soittimet ja musiikkitarvikkeet.

Tuotteet ja tuoteryhmät : kitarat ja kielisoittimet, sähkökitarat, akustiset kitarat, bassot, muut kielisoittimet, käytetyt kitarat, sähkökitarapaketit, kitarapaketit, kielisoitinten efektit, kielisoitinten tarvikkeet, vahvistimet, pianot ja flyygelit, kosketinsoittimet, lyömäsoittimet, studio & livelaitteet ja tarvikkeet, rytmisoittimet, puhallinsoittimet, jousisoittimet, tuotteet mobiililaitteille, nuottivihot, käytetyt soittimet, koulusoittimet…

Nettiosoite: https://www.soitinasema.fi/


 

--- ---

Kommentoi