Sisustustarrat Netistä

Sisustustarrat etsinnässä? Katso täältä hyvät netin sisustustarra nettikaupat.

sisustustarrat netistä


Dr. Decor – Sisustustarrat

Dr. Decor nettikaupasta löydät edulliset ja laadukkaat sisustustarrat. Valikoimiin kuuluu myös erilaiset ikkunatarrat, autotarrat, sisustuskalvot, ikkunakalvot sekä paljon muuta sisustamiseen ja tarroihin liittyvää. Verkkokaupassa on laaja valikoima valmiita tarroja kodin jokaiseen huoneeseen. Sisustustarrat on helppo ja edullinen tapa muuttaa kodin ilmettä. Tarrat on helppo kiinnittää ja tarvittaessa poistaa, joten niillä voi koristaa vuokra-asunnonkin seiniä. Dr. Decor myy myös sisustuskalvoja, joilla voi helposti päällystää esimerkiksi vanhat keittiönkaapit, läppärin, auton keskikonsolin… vain mielikuvitus on rajana. Sisustuskalvo muotoutuu oven uriin ja muotoihin kuuman ilman avulla. Sisustuskalvot pysyvät hyvin lähes kaikilla sileillä pinnoilla, myös kaarevilla, on vedenpitävä ja kulutusta kestävä.

Tuotteet / Tuoteryhmät: sisustustarrat, autotarrat, ikkunatarrat, läppäritarrat, sisustuskalvot

Web osoite – http://www.drdecor.fi


Seinatarrat.net – Seinätarrat Ja Sisustustarrat

Seinatarrat.net verkkokaupasta löydät laadukkaat seinätarrat ja sisustustarrat mm. olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, keittiöön ja lastenhuoneeseen. Seinätarroilla voit luoda persoonallisen ilmeen kotiisi. Useat tarrat voi kiinnittää haluamallaan tavalla. Seinätarrat on helppo kiinnittää ja ne sopivat melkein mihin tahansa alustaan. Suosituimpia malleja ovat mm. lasten kirahvi pituusmitta seinätarra, auringonkukka seinätarra ja voikukat seinätarra.

Tuotteet / Tuoteryhmät:  seinätarrat eri aiheittain, esim. eläimet, kukat, kasvit, tekstit, jne…

Web osoite –  https://www.seinatarrat.net/


Sisustustarroja.fi – Sisustustarroja

Sisustustarroja.fi on nettikauppa, josta saat tilattua isoja seinätarroja oman sisustusmieltymyksesi mukaan. Sisustustarroja on kotimainen toimija. Mikäli sisustustarrojen kuvista ja teksteistä ei löydy sopivaa – on mahdollista teettää myös oman maun mukaan räätälöityjä seinätarroja. Suosituimpia tuotteita on mm. Sukupuu, jonka voi laittaa seinään kuin seinään ja korostaa se omilla valokuvilla tai julisteilla. Myös erilaiset kukkakuvioinnit ovat suosittuja.

Tuotteet / Tuoteryhmät:

  • Liitutaulutarrat
  •  Puutarroja
  • Tekstit
  • Lastentarroja
  • Kukat
  • Eläintarroja
  • Perhoset
  • Ihmiset

Web osoite – http://www.sisustustarroja.fi


Designtarrat Sisustamiseen

Designtarrat.fi on laadukkaisiin sisustarroihin erikoistunut nettikauppa, jonka valikoimista löydät paljon hyviä tarroja sisustamiseen.

Tuotteissa käytetään ainoastaan parhaita, juuri sisustuskäyttöön tarkoitettuja mattapintaisia tarramateriaaleja. Tarrat ovat tarkoitettuja sisäkäyttöön ja niiden pehmeä pvc-laatu takaa hyvän muotoutuvuuden, joka mahdollistaa sen käytön lähes kaikissa seinäpinnoissa. Tarroja voi kiinnittää myös oviin, ikkunoihin, peileihin, joten vain oma mielikuvituksesi on rajana. Lähes kaikista tarroista löytyy myös useampia koko- ja värivaihtoehtoja.

Tuotteet / Tuoteryhmät: kasvitarrat, kiinnitystarvikkeet, kuvatarrat, kuviot, pienet sisustustarrat, sisustusjulisteet, sisustustarrat – ihmiset, sisustustarrat keittiöön, sisustustarrat oveen, sitaattitarrat, tarra omalla tekstillä, tarrat lapsille, tekstitarrat

Web osoite – https://www.designtarrat.fi/


 

Tarratar

Tarratar on sisustustarrojen ja tapettien nettikauppa, jonka valikoimista löydät erilaiset tarrat, mutta myös mielenkiintoiset kuvatapetit. Kuvatapetin avulla voit luoda huoneeseen näkymän suurkaupungin yöhön tai vaikkapa aurinko rannalle. Lastenhuoneisiin valikoimista löytyy esim. prinsessa ja StarWars  aiheisia tapetteja.

Tuotteet / Tuoteryhmät: eteinen, kaakelitarrat, kaupunki tapetit, keittiö, lahjakortit, lastenhuone, lastenhuoneen tapetit, luonto tapetit, makuuhuone, olohuone, omalla tekstillä, ovitarrat, pinnat (tiili, kivi ym)., taide tapeti, vintage tapetit, tekstitarrat, tekstitarrat suomeksi.

Web osoite – https://www.tarratar.fi/


 

--- ---

Kommentoi