Lelukaupat Netissä – Lelut Netistä

Kun haluat tilata lelut netistä, niin katso täältä lelukauppa esittelyt. Näistä kaupoista voit tilata leluja netistä.
Kauppojen valikoimista löytyvät esim. legot, nuket, pehmolelut, opettavaiset lelut, puiset lelut ja vauvojen lelut sekä monenlaiset lastenlelut. Jos etsit vauvaleluja, niin kannattaa katsoa myös vauvan tarvikkeita myyviä nettikauppoja, joiden valikoimista löytyy leluja vauvoille ja pienille lapsille.

 


Lelukauppa Eurotoys – Valtava Valikoima Leluja

Lelukauppa Eurotoys on tanskalainen lelujen ja lastentuotteiden nettikauppa, joka myy erilaisia lasten leluja, lasten huonekaluja, leikkimökkejä, lasten pelejä, sekä myös lastenvaatteita ja kirjoja. Kaikki valikoimissa olevat lelut ja tuotteet ovat kaupan mukaan CE-merkittyjä ja Euroopassa hyväksyttyjä. Valikoimista löytyy paljon tunnettuja ja suosittuja lelumerkkejä.

Tuotteet on jaettu 4 ryhmään:

Lasten huonekalut:
Ryhmä sisältää tuotteita lastensängyistä – lastenhuoneen sisustukseen ja koristeluun. Voit löytää esim. juniorisänkyjä, säkkituoleja, autotuoleja, lastenpöytiä, sekä leikkipöytiä tunnetuilta merkeiltä kuten Tripp Trapp, Cars, Nalle Puh jne…

Lastenvaatteet:
Lastenvaatteita tunnetuilta merkeiltä kuten Tuomas Veturi, Cars, Star Wars. Valikoimista löytyy myös lastenvaatteita tunnetuilta tanskalaisilta ja ulkomaalaisilta lastenvaatteiden valmistajilta. Valikoimista löytyy esimerkiksi legopalikoiden, Lego koulureppujen ja Lego videopelien lisäksi myös Lego lastenvaatteita. Lego vaatteet myydään Lego Wear nimen alla.

Lautapelit ja lasten kirjat:
Suuri ja laaja valikoima erilaisia lautapelejä, kuten esimerkiksi Trivial Pursuit, Monopoly, Matador jne. Paljon erilaisia jännittäviä perhepelejä ja lastenpelejä. Täältä löydät myös valikoimamme lasten kirjoja.

Lelut ja pelit:
Lelumerkit ja lasten lelujen tuoteryhmät. Tästä ryhmästä löydät potkulautoja, lasten pyöriä, potkulautoja, leikkimökkejä, nukkeja, nukkekoteja, naamiaisasuja ja paljon muuta. Tunnetuimpiin merkkeihin kuuluuvat esimerkiksi Disney, Lego, Lego Mindstorms, Star Wars, Barbie, Lundby, Monster High, Little Tikes ja Playmobil.

Eurotoys verkkokaupasta löytyy myös laaja Lego valikoima
Monipuolinen valikoima Legoja ja Lego tuotteita, siis kaikkea legopalikoista Legon lastenvaatteisiin ja reppuihin. Lego on jo vuosikymmenten ajan ollut johtava lelujen valmistaja, myös kehittävien ja kreatiivisten lelujen joukossa. Periaatteessa kaikki Legon lelut on muotoiltu rakennuspalikoiksi, joista voi rakentaa jotakin kivaa ja jonka voi sitten purkaa ja rakentaa uudestaan. Legot siis kehittävät lasten luovuutta ja loogista ajattelukykyä. Siksi legoihin ei ihan helposti tylsistykään.
Eurotoysin suosittuja Lego sarjoja ovat esim. Lego Ninjago, Lego City, Lego Mindstorms, Lego Star Wars.

Tuoteryhmiä leluissa: actionhahmot, ajoneuvot, autoradat, autot, go-kart, hahmot, hiekkalaatikot, jalkapallomaali, joulukalenterit, junat, kaivurit, kamerat, kauneus, keinuhevoset, keinuteliteet, keittiöt, kiipeilytelineet, kirjaimet ja numerot, kirjat, kolmipyörät, koulureput ja -laukut, kuularadat, kuulokkeet, laivat, lasten kalusteet, lasten kellot, lasten pyörät, lasten soittimet, lasten taulutietokoneet, lastenvaunut, leikkimatot, leikkimökit, leikkiruoka, leluarkut ja säilytys, lennokkeja, lentokoneet, linnat ja leikkisetit, liukumäet, luovia leluja, maalaistalot ja eläimet, magneetit, naamiaisasut, nuken vaatteet, nukenvaunut, nuket, nukkekodin varusteet, nukkekodit, palapelit, pallomeri, paloautot, pc-pelit, pehmolelut, pelit, pienet nuket ja hahmot, pomppueläimet, pomppulinna, potkuauto, potkulaudat, potkupyörät, puiset lelut, pulkat, pöytäpelit, rakennuspalikat, rakennussarjat, rc-autot, rekat, robotit, rullaluistimet, sirkus, skeittilaudat, sähköautot, tietokoneet, traktorit, trampoliinit, uima-altaat ja varusteet, urheilu ja leikit, vauvojen lelut, vauvojen vaatteet, vedettävät vaunut, vesipyssyt, vesiradat, videopelit.

Web osoite – https://www.eurotoys.fi/


Lekmer – Suuri Lelukauppa Netissä

Lekmer on suuri lelukauppa netissä. Lekmer lelu-nettikaupan sivusto on helppokäyttöinen ja Lekmer pyrkii nopeisiin toimituksiin (tavallisesti 3-5 vrk), sekä tarjoaa laadukasta palvelua ja turvallisia, luotettavia ja suosittuja leluja. Lekmer ei enää ole pelkkä lelukauppa, sillä sen valikoima on todella monipuolinen sekoitus vauvojen, äitien ja lasten tuotteita. Lelujen lisäksi valikoimissa on tuotteita lastenhuoneen sisustukseen ja tuotteita äideille ja vauvoille, esim. äitiysasuja, vauvan vaatteita ja leluja, sekä lastenhuoneeseen kaikkea kivaa. Myös lastenvaunut ja lastenrattaat on mahdollista tilata edullisesti tästä nettikaupasta.

Lelutuotteet/tuoteryhmät mm: toimintahahmot, vauvanleikit, uinti ja kylpeminen, barbie, lastenjuhlat, autot ja kulkuvälineet, autoradat, Bobby car, pallot, maatila, rakennuspalikat, nuket, nukkekaappi, keksinnöt ja tiede, figuurit ja pienoismallit, keppi- ja keinuhevoset, lego, opi ja leiki, magia ja taikuus, naamiaiset, miniatyyrit ja hahmot, minikeittiöt, pehmoeläimet, musiikki ja laulu, Playmobil, palapelit, touhua ja harrasta, radio-ohjattavat, piirrä ja maalaa, korut ja oheistuottet, kesäleikit, pelit, urheilu, polkuautot ja potkukulkuvälineet, puulelut, työvälineet, talvileikit.

Lapsille, vauvoille ja äidille tuotteita mm. seuraavissa katekorioissa: aktiviteetit, vauvan leikit, uinti ja kylpy, lastenvaatteet, lastenvaunut, kantamistuotteet, kirjat ja lehdet, terveys ja turvallisuus, autoon ja matkalle, syöttö ja hoivaus.

Lastenhuoneen sisustus: valaistus, pöydät ja tuolit, viltit, nahat ja tyynyt, säilytys ja kirjahyllyt, verhot, kellot, mittavälineet, sohvat ja nojatuolit, säästöpossut, peilit, sängyt ja petivaatteet, tapetit ja koristeet.

Merkkejä mm:
Alfabeta, Alga, Alex, Avent, Babybjörn, Bakugan, Barbie, Bosch, BRIO, Bruder, Puuha Pete,
Disney, Fisher-Price, Flexi-Trax, Hannah Montana, Hasbro, Hello Kitty, Jabadabado, LEGO (mm.StarWars, Bionicle), Littlest Pet Shop, Lundby, Micki, Monchhichi, Monster Jam, My Little Pony, Viiru ja Pesonen, Plasto, Play-Doh, Peppi Pitkätossu, Playmobil, Playskool, Polly Pocket, Disney Princess, Quercetti, Rätt Start, Ravensburger, Scalextric, Schleich, Skip hop, Skrållan, Star Wars, Stiga, Paavo Pesusieni, Swimpy, Teddykompaniet, Toy Story, Transformers, Zhu Zhu Pets …

Nettiosoite: http://lekmer.fi/


Lelutalo.fi – Lelut Netistä

Lelutalo.fi on lelukauppakauppa, josta löydät poikien lelut ja tyttöjen lelut, sekä paljon kehittäviä ja laadukkaita leluja.

Merkkejä esim: Bigjigs Toys, BRIO, Djeco, Goki, Hjelm Förlag, Image Toys/Magni, Jojo Maman Bebe, KidKraft, Le Toy Van, Moulin Roty, New Classic Toys, Skip Hop, Vilac.

 

Tuotteet/tuoteryhmät mm:  leikkihellat, parkkitalot, askartelu ja rakennussarjat, autot, figuurit; le toy van, peppi, schleich, kirjat, kortit ja kalenterit, kotileikki, nuket ja nukkekodit, pehmolelut, pelit, puulelut, reput ja laukut, roolileikit, vinkee heijastinliivit, sekalaiset, sisustaminen & leikkimatot, soittimet, työkalut, ulkolelut, vauvalelut ja -tarvikkeet.

Nettiosoite: http://www.lelutalo.fi/


Lapasen Palikka – Legoja

Jos etsit Legoja, niin Lapasen Palikka on lelukauppa, joka ostaa ja myy legoja sarjoina ja irtomyyntinä. Uusia ja käytettyjä. Myynnissä on vain lego tuotteita. Lapasen Palikka on vuonna 2011 perustettu Legojen myyntiin keskittyvä yritys ja se myy uusia ja käytettyjä legoja irtomyyntinä kansainvälisen BRICKLINK sivuston kautta.

Lego  Tuoteryhmät mm:

 • City
 • Creator
 • Dino
 • Friends
 • Ninjago
 • Star Wars
 • Super heroes
 • Monster Fighters
 • Disney Princess
 • Minecraft

Web osoite – http://www.lapasenpalikka.fi/


Mimilii

Mimilii on suomalainen nettikauppa, joka on erikoistunut lasten liikuntavälineisiin ja asusteisiin. Kaupan valikoimista löydät monenlaiset lasten menopelit kuten potkupyörät, potkulaudat, taaperon nelipyörät, polkupyörät, sekä erilaisia leluja ja lasten vaatteita.

Tuotteet / Tuoteryhmät:

Puky lasten polkupyörät, Puky lasten kolmipyörät, Puky potkulaudat, lasten potkuttelumopot, potkuttelu-/pyöräilykypärät, Puky oheistarvikkeet,  erilaiset lelut ja pelit, erilaisia lasten vaatteita ja tarvikkeita.

Web osoite – http://www.mimilii.fi


Oivallus – Peli ja opetusvälineet

Peli ja opetusvälineliike Oivallus maahantuo, myy ja valmistaa laadukkaita, opetuksellisia ja lapsen kehitystä tukevia tuotteita pääasiassa alakouluikäiselle lapsille ja nuorille. Tuotteet soveltuvat hyvin kotiin perhepeleiksi, mutta myös esim. koulun tukiopetustunneille.

Myös aikuisille ja vanhuksille sopivia pelejä.

Tuotteet/tuoteryhmät mm:

 • Matemaattinen päättely
 • Logiikkapelit
 • Opetusvälineet
 • Kielelliset taidot
 • Hienomotoriikka
 • Aika ja mittayksiköt
 • Roolileikit
 • Hahmotustaidot
 • Kirjat

Nettiosoite: http://www.oivallus.com/


Lelukauppa Leikisti

Leikisti.fi on lelujen verkkokauppa, jonka valikoimista löytyy erilaisia leluja, sekä  monenlaista muuta tarpeellista lapsille ja lastenhuoneeseen . Valikoimissa on tunnettuja laatumerkkejä mm. Brio, Lego ja Fisher Price. Löydät myös Chuggington-, Seikkailija Dora- ja Tuomas Veturi -tuotteet. Myös lastenvaatteita, sisustustuotteita lastenhuoneeseen, laukkuja, reppuja, eväsrasioita, juomapulloja ja muitakin lasten tuotteita, joissa seikkailevat tutut hahmot lasten kirjoista, peleistä, elokuvista ja tv-sarjoista.

Tuotteita, tuoteryhmiä ja merkkejä: Batman, Brio, Cars, Chuggington, dinosaurukset, Domino express -radat, Fidget spinner – spinnerit, Fisher price, Frozen, Hama helmet, Hape, Hello kitty, Kidorable sadevaatteet, kortit ja julisteet, lasten elokuvat, Lego, Lego duplo, Lego juniors, Lego wear vaatteet, Lottie -nuket, Maileg, Manchester united, Mega bloks, Minecraft, Minna immonen, Monster high, My little pony, Naturezoo, Nopperit, nuket ja nuken tarvikkeet, nukkekodit, pehmolelut, pihalelut, Pintoy, Pokemon, puiset lelut ja leikkisetit, puiset keittiö- ja ruokatarvikkeet, Puuha pete, Ryhmä hau – paw patrol, Skip hop, Sonic the hedgehog, Sorgenfresser -pehmot, Spy gear, 3sprouts, Super mario, Star wars, Teenage mutant ninja turtles, Toy story, Tuomas veturi, Zoob – rakenteluosat.

Askartelu- ja puuhailutuoteryhmät:askartelu, hama helmet, kortit ja julisteet, opi numeroita ja kirjaimia, pelit, kirjat, puuhakirjat, tarrakirjat ja tarrat, värityskirjat, tussit, värikynät, vahaliidut, sormivärit, vesivärit, muovailu, jne.

Nettiosoite: http://www.leikisti.fi/


Pikkusiili – Lasten Potkupyörät

Pikkusiili.fi myy kivoja liikunnallisia motoriikkaa kehittäviä tuotteita lapsille ja se on suomalainen nettikauppa. Potkupyörä on hyvä valinta 2-6 vuotiaan lapsen ensipyöräksi. Potkupyörässä ei ole ollenkaan polkimia ja jaloilla potkutellaan vauhtia. Lapsi oppii tasapainon nopeasti ja myöhemmin apupyöriä ei tarvita ollenkaan. Puky potkulauta on oikea kulkuneuvo, jolla matka taittuu jo nopeasti. Potkulautoja on erikokosia aina kahdesta vuodesta murrosikäiseen asti.

Tuotteet/tuoteryhmät: lasten potkupyörät, potkulaudat, taaperon nelipyöräiset, yksipyöräiset, lasten polkupyörät, kypärät ja lisävarusteet.

Nettiosoite: http://www.pikkusiili.fi/


 

Kommentoi