Erikoiset Nettikaupat

Täältä löytyy erikoisia nettikauppoja ja tiettyyn aiheeseen tarkasti kohdentavia nettikauppoja, sekä pieniä nettikauppoja. Näistä kaupoista voit löytää erikoisempiakin tuotteita, joita et löydä muualta.

 


Puhelimen Kuoret – Suojakuoret Ja Kotelot

Puhelimenkuoret.fi on suomalainen verkkokauppa, joka on keskittynyt puhelimien, tablettien ja muiden laitteiden suojakuoriin, koteloihin ja muihin tarvikkeisiin. Verkkokaupasta löytyy laadukkaita suojakuoria, joilla suojaat puhelimesi tyylikkäästi.  Verkkokaupassa maksat tilauksen turvallisesti ja toimitukset hoituvat nopeasti, yleensä 1-3 arkipäivässä. Kaikki tuotteet löytyvät suoraan varastosta.

Kuorten merkit ja tuotteita: Apple, Asus, HTC, Huawei, Jolla, LG, Microsoft, Motorola, Nokia, Samsung, Sony,  muut puhelinmerkit, puukuoret, puhelintarvikkeet.

Web osoite – http://puhelimenkuoret.fi/


Starlex Verkkokauppa

Starlex on verkkokauppa, joka on erikoistunut erilaisiin laadukkaisiin työkaluihin, veitsiin, puukkoihin, valaisimiin jne. Valikoimista löydät myös monenlaisia elektronisia laitteita monenlaisiin tarpeisiin, esimerkiksi Mp3 ja Mp4 soittimia, multimedia laitteita, aurinkopaneeli latureita, ilmanpuhdistimia, vedenpuhdistimia, askelmittareita ja erilaisia mittalaitteita. Starlexverkkokaupasta löydät siis kattavan valikoiman laatu merkkejä ja merkkituotteita kilpailukykyisin hinnoin.

Merkkituotteita ja merkkejä esim. Leatherman, Led Lenser, Fenix, Zippo, CRKT ,Luminox, Wenger, Gerber, Victorinox, Caterpillar, yms.

Tuotteet / Tuoteryhmät mm: ansell mosquito bionic magnet, brightstar valaisimet, caterpillar kellot, elektroniikka, erikoistyökalut, erilaiset kaasutyökalut, fenix valaisimet ja tarvikkeet, fällkniven veitset, gerber työkalut,veitset ja valaisimet, jakstrap-pannat, juomareput ja tarvikkeet, kai kitchen keittiöveitset, kiikarit,kaukoputket ja kompassit, leatherman tuotteet, led lenser-valaisimet, ledwave&xglow taktiset valaisimet, light my fire, luminox kellot, maglite-valaisimet, metsästys veitset, microfire valaisimet, mosquito magnet, perinnepuukot ja muut takotuotteet, rain-x, spyderco veitset&työkalut, true utility tools, uk – underwater kinetics -valaisimet, victorinox veitset,työkalut & kellot, wenger veitset ja kellot, zippo tuotteet

Web osoite – http://www.starlex.fi/


Rukousnauha

Rukousnauha on jo vuodesta 1987 tuonut maahan korkealuokkaisia rukousnauhoja, krusifikseja ja muuta uskonnollista esineistöä. Tuotteet on valmistettu Keski-ja Etelä-Euroopan eri luostareissa. Uskonnolliset esineet tuovat mukanaan rauhoittavan tuulahduksen luostarikammioiden hiljaisuudesta. Nykyisin rukousnauhat ovat saaneet suuren suosion hengellisen käytön lisäksi koruina. Suosittuja tuotteita miesten keskuudessa ovat olleet mustakristalli- ja scarabé-rukousnauhat.

Tuotteet / Tuoteryhmät mm:

  • Rukousnauhat: kristalliset, lasiset, puiset, metalliset, muut
  • Krusifiksit: seinälle, jalustalla olevat
  • Pyhiinvaeltajan ristit
  • Ikonit ja Patsaat

Web osoite – http://www.rukousnauha.com/


Asia-putiikki

Asia-putiikista löydät Aasiasta tuotua tavaraa. Osa tuotteista tuodaan maahan itse, joten turhat välikädet on karsittu pois ja hinnat pysyvät asiakasystävällisinä. Osa tuotteista on eurooppalaisia ja osa koti-Suomessa tuotettuja. Valikoimista löytyvät esimerkiksi monenlaiset itsehoitotuotteet kaikenikäisille itsestään huolehtiville henkilöille, esim.kipukepit ja päänhierontavispilät sekä magneettiset tuotteet. Myynnissä on myös hauskoja ja erikoisia lahjoja, koruja, myös magneettisia koruja, sekä laukkuja ja asusteita.

Tuotteet / Tuoteryhmät:

  • itsehoitotuotteet
  • hauskat lahjat
  • magneettikorut ja muutkin korut
  • laukut
  • asusteet
  • sisustustavarat

Web osoite – http://www.asiaputiikki.fi


Lappo – Valmista Juomasi Itse

Lappo.fi on juoman valmistajan oma kauppa, joka on keskittynyt erilaisten juomien valmistuksessa tarvittavien laitteiden ja aineiden myyntiin.
Lappo nettikaupasta löydät laajan valikoiman ja erilaiset viinin ja oluen valmistus tarvikkeet. Myös liköörin mausteet.

Tuotteet / Tuoteryhmät mm: olutuute, maltaat, humala, humalauute, humalapelletti, oluthiiva, viinihiiva, hiiva, irish moss, tammen lastut, vesilukko, käymisastia, käymistynnyri, saavi, kauha, lappo, automaattilappo, lappoklipsu, lappopidike, ämpäri, kattila, isokattila, kattila hanalla, keittokattila, sähkökattila, olutpullo, patenttipullo, patenttipullonkorkki, likööripullo, viinipullo, lasipullo, kruunukorkki, korkituslaite, korkittaja, oluttynnyri, vierteenjäähdytin, viiniliitu, viininkirkastus, vierremittari, alkoholimittari, lämpömittari, ominaispainomittari, ph-mittari, vedenkovuus, suppilo, pulloharja, pvc-letku, mallasmylly, pikahiiva, kuivahiiva, pulloharja, pullonkuivausteline, soodapulveri, jne…

Web osoite – http://www.lappo.fi/

 


Balls Import – Biljardipöydät ja Tarvikkeet

Balls Import on biljarditarvikkeiden maahantuontiin ja tarvikemyyntiin erikoistunut yritys. Se edustaa laadukkaita, alan harrastajien arvostamia merkkejä, myy ja välitää tuotteita suoraan sekä yrityksille että yksityisille tilaajille. Valikoimaan kuuluvat biljardi ja darts tarvikkeet. Löydät kaupasta pelejä nuorisotiloille, ravintoloihin ja yksityisille.

Merkkituotteita – Predator, Cuetec, Fury, Riley, Lucasi Custom, Mezz Cues, Dufferin, Classic, Mc Dermott, Bear, Aramith, Ivan Simonis, Kamui, Elk Master Chalk, Triangle Chalk, Hirano, Olhausen, Poison, Star, Outlaw, Dynamic, Eliminator, Balls Games Tournament, Balls Games Champion.

Tuotteet/tuoteryhmät: biljardikepit, biljardiliitu, biljardipallot, biljardipöydät, biljardiverka, darts tikat, dartstaulut, ilmakiekko ja ilmakiekkotarvikkeet, oheistuotteet, pokeritarvikkeet, pöytäfutis, snookerkepit, snookerpallot.

Web osoite – http://www.biljardia.fi/


Triptek.eu – Tarvikkeita Matkoille

Triptek.eu on Suomalainen yritys, joka on matkatavaratuotteillaan keskittynyt helpottamaan lomamatkustajien, liikematkustajien ja jokapäiväisten matkailijoiden matkustamista. Innovatiiviset, kevyet, turvalliset sekä osittain kierrätettävät matkatuotteet ja matkailuvarusteet on luotu tekemään matkasta sujuvamman, kevyemmän ja turvallisemman.

Tuotteet/tuoteryhmät mm: automatka, elektroniikka, jalkine- ja vaatehuolto, lahjatavarat ja tuliaiset, lasten matka, lentomatka, liike- ja kokousmatka, matka-adapterit ja laturit, matkahälyttimet, matkalaukkuvyöt ja -lukot, matkalaukun osoitelaput, matkalaukut ja -reput, matkatavarapaketit, matkatavaravaa`at, matkatuotteet lemmikeille, matkaturvallisuus, matkatyynyt, pakkaaminen, passikotelot ja lompakot, pelit ja ajanviete, rantaloma, RIFD matkatuotteet, sadesuojat, sanakirjat ja matkaoppaat, terveys ja hygienia, vesitiiviit tuotteet.

Nettiosoite – http://www.triptek.eu/


Varmuusvarasto.fi – Ensiapuvälineet ja Selviytymistarvikkeet

Poikkeus- ja hätätilanteiden varusteet ja suojaimet kotiin, työpaikalle ja matkalle. Varaudu ennalta modernin maailman uhkiin, kuten tapaturmiin, luonnonmullistuksiin, ympäristökatastrofeihin, tautiepidemioihin, konflikteihin, sähkön- ja vedenjakelun katkoihin sekä muihin infrastruktuurin toimintahäiriöihin. Varmuusvarasto.fin nettikaupasta tilaat helposti erilaiset ensiapuvälineet ja selviytymistarvikkeet. Nettikaupasta löydät paljon erilaisia tarpeellisia tarvikkeita myös jokapäiväiseen elämään ja esim. tarpeellisia tuotteita retkeilyyn ja mökille.

Tuoteryhmistä ja tuotteista: aurinkokennolla ladattavat matkaradiot, ensiapu, hengityssuojaimet, hygienia tuotteet elintarvikehygienia tuotteet, kampidynamolla ladattavat valaisimet, kampidynamolla toimivat matkapuhelinlaturit, kirjallisuus, latausliittimen sovittimet useimmille matkapuhelinmerkeille, saniteettihygienia tuotteet, selviytymisvälineet, selviytymisvälinesarjat, silmäsuojaimet, suojahaalarit, suojaimet, suojapeitteet, suu- ja nenäsuojaimet, terveydenhoitotuotteet, tulentekovälineet ja -materiaalit, työkalut, valaistus, viestintävälineet.

Nettiosoite: http://www.varmuusvarasto.fi/


CoolStuff – Hauskat ja Erikoiset Tuotteet

CoolStuff nettikaupasta löydät paljon erikoisia ja hauskoja tuotteita ja vempaimia. Tuotteet sopivat pilailuun ja vaikkapa erikoisiksi lahjoiksi. Kaupan tavoitteena on tarjota asiakkailleen hauskoja, hienoja ja kekseliäitä tuotteita. Valikoimista löydät esim. mikrossa lämmitettävät tohvelit, hattarakoneen, suklaasuihkulähteen, lentävän herätyskellon, vessagolfin, sienitalon, jne…

Tuotteita ja tuoteryhmiä: naamarit, naamiaisasut, peruukit, meikit, juhlatarvikkeet, halloween, tarvikkeita kotiin ja puutarhaan,
pelejä, leluja, tekniikkaa, elektroniikkaa, ruokajuttuja, harrastuksiin sopivia tuotteita, jne…

Nettiosoite: https://www.coolstuff.fi/


 

Kommentoi