Parhaat Valaisinkaupat ja Sähkötarvikkeet Netissä

Täältä löydät valaisinkaupat ja sähkötarvike kaupat, joista löydät sähkötarvikkeet ja valaisimia netistä. Näistä kaupoista löytyy varmasti sinullekin hyvä lattiavalaisin, kattovalaisin, pöytävalaisin, tuuletinvalaisin, keittiön valaisin, saunavalaisin, ulkovalaisimet tai mitä valaisimia sitten haetkin. Kauppojen valikoimista löytyy myös led valot, lamput, sähkötarvikkeet ja sähkötuotteet.

 


Valaisinliike.fi – Valaisimet Ja Sähkötarvikkeet

Valaisinliike.fi on suomalainen sähköliike netissä. Tuotevalikoima pitää sisällään kaikki kodin valaisimet, lamput, lämmittimet, LED-valot ja sähkötarvikkeet. Toimipiste sijaitsee Salossa ja tuotteet toimitetaan pääosin suoraan omasta varastosta.

Tuotteet ja tuoteryhmät:
Ulkovalaisimet – yleisvalaisimet – keittiön valaisimet – keittiön tarvikkeet – sauna valaisimet ja valokuidut – LED-valaisimet ja LEDit – LED-nauhat – alumiiniprofiilit – kylpyhuoneen valaisimet – lasten valaisimet – halogeeni-valaisimet

Sisustusvalaisimet – Ikkunavalaisimet – seinävalaisimet- kattovalaisimet – riippuvat kattovalaisimet – pöytävalaisimet – lattiavalaisimet- plafondit

Lamput – LED-lamput – loistelamput – rengasloistelamput – pienoisloistelamput – halogeenilamput – antiikkilamput – monimetallilamput – natriumlamput – akvaariolamput – 2D-lamput – TC-L-lamput – merkkilamput

Kaapelit ja johdot – MMJ-kaapelit – MCMK-kaapelit – putkijohdot – kumikaapelit – kuitukaapelit – antennikaapelit – telekaapelit – johtimet

Asennustarvikkeet – liittimet – riviliittimet – holkit – uppoasennusrasiat – putkitustarvikkeet – jatkot – kaaret – naulakiinnikkeet – ruuvikiinnikkeet – turvakytkimet – maadoitustarvikkeet

Asennuskalusteet – pistorasiat – kytkimet -Artic -Exxact – Jussi – Impressivo – Elko – Renova – voimapistorasiat ja voimapistotulpat – kojevastakkeet

Keskukset – mittauskeskukset – ryhmäkeskukset – muovikotelot – keskustarvikkeet – sulakkeet – kahvasulakkeet – lasiputkisulakkeet – pohjakoskettimet – releet – kontaktorit – ajastimet – kellot – vikavirtasuojat – pääkytkimet – ohjauskytkimet

Lämmittimet – lämmityskaapelit – sulanapitokaapelit – Ensto-lämmittimet – Nöbö-lämmittimet – Dimplex-lämmittimet – Adax-lämmittimet – lattialämmitystermostaatit – huonetermostaatit

Työkalut – Wiha – Knipex – taivutusjouset – veetojouset – kuorimistyökalut – kodinkoneiden varaosat – liesi ja kiuas – moottorit – autolämmityspistorasiat – invertterit

Antennit ja tarvikkeet – jaottimet – haaroittimet – palovaroittimet – ovikellot – dataverkkotarvikkeet

Web osoite: http://www.valaisinliike.fi


Casalight – Valaisinkauppa Netissä

Casalight on designvalaisimen nettikauppa, josta voit tilata eurooppalaiset laatuvalaisimet kotiin, toimistoon tai myymälään. Valikoimista löydät esimerkiksi: Kiskovalaisimet ja ledprofiilit myös toimistoon. Egoluce Italialaiset sisustusvalaisimet ja tekniset valaisimet uudis-ja remonttikohteisiin. Arkoslightin julkisten tilojen yleisvalaisimet ja profiilijärjestelmät. Tyylikkäät MilanIluminacion valaisimet Barcelonasta vaativaan makuun. Kotimaiset Global xts-ja gb 2 kiskot ledvalaisimilla. Keittiön välitilan ledratkaisut profiileilla.

Laadukkaat kostentilanvalaisimet löytyvät myös sähkönumeroilla. Ravintoloiden valaisuun saatavilla esim. Axoligtin ja Slampin näyttävät italaliaiset sisustusvalaisimet . Uudistaloon viimeisimmät euroopalaiset led-tekniikat ja dali valonohjaukset.

Tuoteryhmät: kiskovalaisimet, keittiövalaisimet, kylpyhuonevalaisimet, kattovalaisimet, ledvalaisimet, riippuvalaisimet, seinävalaisimet, ulkovalaisimet, myymälävalaisimet, alasvalot, toimistovalaistus, pöytävalaisimet, vaijerivalaisimet, jalkavalaisimet, tauluvalaisimet.

Nettiosoite – https://casalight.fi/


Edulite – Led-tuotteet

Edulite on verkkokauppa, joka myy pääasiassa led-lamppuja, jotka on valmistettu Saksassa, mutta myös muita led-valaistukseen tarvittavia tuotteita. Kaupan  suosituimpia tuotteita ovat esim. led loisteputket ja led-valonauhat. Eduliten tuotteet ovat korkealaatuisia ja sopuhintaisia.

Tuotteet / Tuoteryhmät

  • Led-lamput
  • Led-loisteputket
  • Led-nauhat
  • Led-moduulit ja Led-valonheittimet
  • Valonheittimet ja muuntimet, jne…

Web osoite – http://www.edulite.fi/


 

Valaisintalo.fi – Valaisimet Verkkokauppa

Valaisintalo on erilaisiin valaisimiin erikoistunut verkkokauppa, jonka valikoimista löytyy yli 1000 valaisinta. Kaupan valikoimista löytyy valaisimia kaikenlaisiin tarpeisiin. Haetpa sitten sisustusvalaisinta tai käytännöllistä työvalaisinta, niin kannattaa tutustua valikoimaan.

Tuotteet / Tuoteryhmät: sisustusvalaisimet, plafondit, riippuvalaisimet, kattovalaisimet, seinävalaisimet, lattiavalaisimet, pöytävalaisimet, kohdevalaisimet, kristallivalaisimet, led-valaisimet, spottivalot, keittiövalaisimet, lasten valaisimet, kylpyhuonevalaisimet, kosteantilan valaisimet, ulkovalaisimet, tuulettimet ja tuuletinvalaisimet, varjostimet, lamput ja valaisintarvikkeet.
Web osoite – http://www.valaisintalo.fi


Hammarin Sähkö

Hammarin Sähkö Oy on Suomen vanhin sähköliike. Yritys on palvellut asiakkaita Oulun seudulla jo vuodesta 1909 ja 2012 alkaen myös verkossa, jolloin toiminta laajentui koko Suomen kattavaksi. Nettikaupan pääasiallisena tuotteina ovat tällä hetkellä erilaiset valaisimet ulko- ja sisäkäyttöön. Valikoimasta löytyy valaisimien lisäksi muitakin sähkötarvikkeita.

Mitä merkkituotteita ja merkkejä on tarjolla? – Airam, Alppilux, Astro, AT-valaisin, Belid, Cariitti, Eglo, Ensto, E.lite, Finvalo, Heat, Herstal, Idea lux, Ketonen, Lamp Gustaf, Nordesign, Osram, Pulz, Sessak, Virvatuli.

Tuotteet / Tuoteryhmät mm: design-valaisimet, ikkunavalaisimet, kattovalaisimet, keittiövalaisimet, kiskovalaisimet, kosteantilan valaisimet, kristallivalaisimet, lattiavalaisimet, led-nauhat, led-valaisimet, pöytävalaisimet, saunavalaisimet, seinävalaisimet, tuuletinvalaisimet, upotettavat valaisimet, varjostimet , led valaisimet, jne…

Web osoite – https://www.hammarinsahko.fi/


Lamppuexpress.com

Lamppuexpress.com on osa Euroopan suurinta lamppujen myyntiin erikoistunutta verkkokauppaa ja sen valikoimissa on yli 2 000 erilaista Philipsin lamppua. Osana suurta verkkokauppa-ketjua, Lamppuexpress pystyy tarjoamaan asiakkailleen Euroopan parhaita hintoja Philips lampuissa.  Kauppa tarjoaa erittäin laajan valikoiman, nopean ja helpon tilauksen, lyhyet toimitus ajat.

Tuotteet / Tuoteryhmät:

  • Philips , Osram, Noxion
  • led loisteputket
  • led lamput
  • led valaisimet
  • LED, CDM, PL, TL

Web osoite – http://www.lamppuexpress.com/


KodinValaisimet Nettikauppa

Kaikki kodin valaisimet nyt yhdestä osoitteesta ja aina edullisesti. Pääkaupunkiseudulla valaisimet tuodaan kotiovellesi.
KodinValaisimet nettikauppa myy tunnettuja laatu- ja brändivalaisimia. Asiakaspalvelussa vastaa aina valaistusalan ammattilainen.

 

Tuotteet / Tuoteryhmät mm: kattovalaisimet, kohdevalaisimet ja spotit, seinävalaisimet, kristallivalaisimet, keittiövalaisimet, kylpyhuonevalaisimet, lasten valaisimet, lattiavalaisimet, pöytävalaisimet, led-sisävalaisimet, kaapistovalaisimet, upotettavat valaisimet, Philips roomstylers valaisimet, Philips ecomoods valaisimet, Philips ledino sisävalaisimet, Philips mybathroom valaisimet, design valaisimet, Philips led-lamput.

Web osoite – http://www.kodinvalaisimet.fi/


LED-valot.fi Nettikauppa

LED-valot.fi nettikaupasta löydät LED-valaistus tuotteita ja paloturvallisuus tuotteita. Nettikauppa panostaa laadukkaisiin tuotteisiin, nopeaan toimitukseen ja kilpailukykyisiin hintoihin. Led valot säästävät sähköä, jopa 90%, eivätkä sisällä ympäristölle haitallisia raskasmetalleja, lisäksi LED lamput ovat huoltovapaita ja pitkäikäisiä. Nykyiset LED-valot ja -polttimot sopivatkin jo hyvin monenlaiseen käyttötarkoitukseen, mm. korvaamaan vanhoja perinteisiä hehkulamppuja, sekä myös uusiin kohteisiin.

Tuotteet/tuoteryhmät:

SaunaLED (LED valot Saunaan, Portaikkoon..)
LED Nauhat (taipuisat, katkaistavat, myös muuntajat)
LED Valaisimet
LED Valosarjat
LED Muuntajat
LED Polttimot (E 27, E 14, GU 10..)

Nettiosoite: http://www.led-valot.fi


Lamppukauppa

Lamppukauppa on suomalainen valaisintavaratalo netissä. Laajasta ja laadukkaasta valikoimasta löytyy valaisimet kodin kaikkiin kohteisiin, aina sopivaan hintaan ja nopeasti omasta varastosta toimitettuna. Lamppukauppa nettikaupan taustalta löytyy Nokian Sähkötalo Oy ja koska kyseessä on suomalainen nettikauppana, niin ostajalla on 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus postipaketin vastaanottoajasta alkaen.

Valmistajien merkkejä mm: Belid, E.Lite, Eseo, Johdoton, Konst Smide, Marslöjd, Massive, Megaman, Philips, Roomlight.
Maksutavat: Maksutapoina käyvät yleisimmät verkkopankit ja luottokortit (Suomen Verkkomaksut).

Tuotteet/tuoteryhmät mm: ulkovalaisimet, pöytävalaisimet, kattovalaisimet, seinävalaisimet, lattiavalaisimet, keittiövalaisimet, kylpyhuonevalaisimet, saunavalaisimet, kohdevalaisimet, lasten valaisimet, uppovalaisimet, toimistovalaisimet, led-valaisimet, design -valaisimet, kristallivalaisimet, ikkunavalaisimet, lamput, kirkasvalohoito, tarvikkeet, johdoton valonohjaus.

Nettiosoite: http://www.lamppukauppa.fi


Kouluelektroniikka Oy – elektroniikkaa ja paljon muuta

Kouluelektroniikka on nettikauppa, josta löytyy tuhansia tuotteita elektroniikan harrastajille, askartelijoille, tuunaajille sekä kaikenmaailman harrastajille ja tee-se-itse rakentajille. Kouluelektroniikasta löydät samanlaisen rakennussarjan, jota rakensit koulun teknisentyön tai puutöiden tunneilla (esim. ruletti tai kello). Yritys on perustettu jo vuonna 1985 ja sillä on myös myymälä Raumalla. Tuotteita toimitetaan kouluille, yrityksille ja yksityisille.

Tuotteet/tuoteryhmät: akut, antennit ja antennivahvistimet, askartelumaalit, lakat ja siveltimet, askartelutarvikkeet, askelmittarit, aurinkoenergia järjestelmät, digiboxi tietokoneeseen, dremel tuotteet, elektroniikan aloituspaketit, elektroniikan komponentit, elektroniikan rakentelusarjat ja piirilevyt, ensiaputarvikkeet ja suojaimet, erikoisvalot, esd-tuotteet, gps, inktec-tulostinvärit, inktec-valokuvapaperit, ipod – tarvikkeet, jäähdytystarvikkeet, jatkojohdot ja pistokkeet, johdintarvikkeet, johtimet, , juotosvälineet ja tarvikkeet, kaiutinelementit ja -tarvikkeet, karavaanarituotteet, käsienhoitotuotteet ja kertakäyttökäsineet, kellokoneistot ja mittarit, kemikaalit ja liimat, kesäkampanja, korujen valmistus, kovaääniset, summerit, mikrofonit ja megafonit, kytkimet, laitekotelot, -nupit ja kumitassut, laitetuulettimet, lamput ja lampunkannat, leatherman-monitoimityökalut, ledit ja ledipitimet, lelut, liittimet, lukot, saranat ja lukkotarvikkeet, matkapuhelintarvikkeet, , kouluelektroniikka, , mittajohdot ja mittapäät, muistikortit, opetusohjelmat, oskilloskoopit, palovaroittimet ja sammutuspeitteet, paristot ja paristopitimet, peruutustutkat ja -kamerat, piirilevyn valmistus, pmr-puhelimet, poistoerät, porakoneet ja poranterät, proxxon-tarkkuustyökalut, releet ja solenoidit, sähköaskartelu, sulakkeet ja sulakepitimet, tarjoukset, taskulamput, taulumittarit, tietokonetarvikkeet, toimistotarvikkeet, treston laatikostot, työkalut, uv-valotarvikkeet, valaisimet, välijohdot, valmislaitteet, valvontakamerat, velleman valmismodulit, verkkolaitteet tietokoneelle, virtalähteet, akkulaturit, invertterit ja muuntajat, yleismittarit, ylijännitesuojat ja vikavirtasuoja, jne…

Nettiosoite: http://www.kouluelektroniikka.fi

Yksi Kommentti

Kommentoi