Parhaat Sisustus Nettikaupat – Maalaisromanttiset Sisustuskaupat Netissä

Täältä löydät parhaat sisutus nettikaupat, maalaisromanttiset sisustuskaupat ja nettipuodit. Maalaisromanttinen sisustus nettikauppa tarjoaa yleensä talonpoikaishenkisiä, romanttisia ja maalaishenkisiä sisustustuotteita. Katso myös huonekalukaupat sivu, josta löydät nettikaupat, jotka myyvät huonekaluja ja sisustustuotteita.

 


Sisustus Nostalgia

Sisustus Nostalgian nettikaupasta löydät laajan valikoiman laadukkaita ja nostalgisia sisustustuotteita, joilla voit luoda kotiisi lämpimän ja tunnelmallisen ilmapiirin. Saman laajan valikoiman sisustustuotteita löydät myös Jyväskylän keskustassa sijaitsevasta myymälästä. Sisustus Nostalgian kaupasta löydät nostalgiset, maalaisromanttiset ja yksilölliset sisustustuotteet ja suurin osa tuotteista löytyy suoraan varastosta ja lähes kaikille luvataan lähetys viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Tuotteet / Tuoteryhmät mm : kalusteet, kehykset, valokuvapitimet, eteinen, keittiö, kylpyhuone, kodinhoitohuone, lastenhuone, piha ja puutarha, asusteet, kellot ja peilit, lemmikit, ovimatot, buddhat, kynttilät & oheistuotteet, koristeet, lyhdyt & ripustimet, valosarjat, kalkkimaalit, kalkkimaalispray, vetimet, hyllynkannattimet, sisustustuotteet, siivet ja enkelit, sydämet tekstillä, unisiepparit, kranssit & nauhat, säilytystuotteet, korutelineet, säilytys, laatikot, kyltit, liitutaulut, kirjaimet, sisustustaulut, sisustustarrat, tyynyt,tyynyliinat, torkkupeitot, kankaat, vahakankaat, valaisimet, varjostimet, jne…

Web osoite – http://www.sisustusnostalgia.fi


Country by Mail

Country by Mail nettikauppa tarjoaa maalaishenkisiä sisustustuotteita. Uudet tuotteet tulevat enimmäkseen ulkomailta ja ensi kädessä pieniltä valmistajilta. Vanhat ja antiikkiset tavarat tulevat Ruotsista, Ranskasta ja Saksasta. Tuotteet on tarkasti valikoituja sopimaan yhteen ja luomaan yhteinäisen maalaistunnelman sisustukseen.

Nettikaupan tuotteita ja tuoteryhmiä: kehyksiä, tapetteja & kuvia, julisteet, tekstiilipainatukset, tapetit, kehykset & kuvat, puukirjaimia, käsinvalmistettua paperia, kodin tekstiilit, pöytäliinat, verhot, käsinkudottuja kankaita, tyynyjä, tikattuja huopia, sohvanpäälliset, kankaita, muita kankaita, sisustustarvikkeita, jieldevalaisimia, vanhoja, nupit, lahjapakkaukset & kortit, erikoisia – shabby chic-tuotteita, koulutaulut, keittiö & ruokahuone, ranskalaista keramiikkaa, käsinvalmistettua keramiikkaa, valaisimia, kynttilänjalkoja & lyhtyjä, mrs humble, sapluunat, taljoja, silityskuvia, jne…

Web osoite – http://www.countrybymail.fi


Quriosa – Nettipuoti

Quriosa on netti- ja pihapuoti vuodesta 2010 Jungsundissa, Pohjanmaalla toiminut yritys. Huolella valittuja kauniita sisutustuotteita, tekstiilejä, vaatteita, koruja, spa-tuotteita, kuluneita vintageryhmän tuotteita ja paljon muuta. Valikoimista löydät monenlaisia tuotteita sisustamiseen ja lahjaksi. Nettiputiikista voit löytää tuotteita ja esineitä, jotka ovat esim. shabby chic, vintage, tanskalais-ranskalais tyylisiä, maalaistyylisiä tai Pohjoismaisen vaaleita.

Tuoteryhmät: nupit, koukut ja vetimet, pellavaöljymaalit ja tarvikkeet, kalkkimaalit, tapetit, valaistus, kynttilät, lyhdyt, lapset, sisustustuotteet, vaatteet ja kengät, askartelu, tekstiilit, keittiötuotteet, kylpyhuone, kodinhoito, säilytys, matot, puutarha, korut ja kellot, kortit ja julisteet, kirjat ja lehdet, kyltit ja kehykset, taulut, peilit ja kellot, kalusteet ja naulakot, spa, emalikyltit, joulu, pääsiäinen…

Nettiosoite: http://www.quriosa.fi


Lundagård – Vanhanajan Tunnelmaa

Lundagård on perinnerakentamisen ja vanhanaikaisten tuotteiden nettikauppa. Kaupasta löydät kiinnostava kokoelman uutta ja vanhaa, käsintehtyä ja uniikkia. Löydät tuotteita, jos haluat sisustaa tai rakentaa vanhaan tyyliin tai olet kiinnostunut sisustamaan esineillä, joissa on luonnetta ja historiaa.

Tuotteet/tuoteryhmät: vintagetuotteita,, emalikyltit, opetustaulut, huonekalut, helat, maali ja tarvikkeet, lamput, sähkötarvikkeet, vanhat ovet, vanhat ikkunat, kuvat, julisteet, postikortit, kirjat, paperituotteet, sisustustarrat, sisustustuotteet, säilytys, kyltit, etiketit, käsinkirjoitetut kyltit…

Nettiosoite: http://shop.lundagard.fi


Adalmiinan Helmi – Antiikki- ja Maalaisromanttinen Sisustusliike

Adalmiinan Helmi on vuonna 2004 syntynyt sisustusliike, joka sijaitsee Paimiossa, Turun lähistöllä. Adalmiinan Helmi on sekä navetta- että nettipuoti. Helmestä löytyy yli 200 neliötä rosoista maalaisromantiikkaa, tyylikästä antiikkia ja paljon erilaisia romanttisia sisustustuotteita ja tekstiilejä. Valikoimista löytyy paljon sisustustuotteita Ruotsista, Tanskasta, Ranskasta ja Englannista, sekä lisäksi mukana myös aitoja vanhoja tuotteita Suomesta.

Tuotteita mm. seuraavissa kategorioissa:

eteisessä ja kodinhuoltotiloissa
puutarhassa ja parvekkeella
kylpyhuoneessa ja saunassa
keittiössä ja ruokaillessa
oleskelutiloissa ja makuuhuoneessa
missä milloinkin

Nettiosoite: http://kauppa.adalmiinanhelmi.fi/


Amalian Olohuone

Amalian Olohuone on ihku sisustusputiikki, jossa on ripaus maalaisromantiikkaa. Putiikista löydät ihania tuotteita niin pihalle kuin juhlakattauksiin sekä mukavia lahjaideoita esim. hääjuhliin tai vaikka tuliaisiksi mökille. Amalian Olohuone on suomalainen nettikauppa.

Tuotteet/tuoteryhmät mm:

 • Nupit & Koukut
 • Keittiötekstiilit
 • Puhdistusaineet ja -välineet
 • Purkit & Purnukat
 • Astiat
 • Korit ja Laatikot
 • Huonekalut
 • Saippuat
 • Ruukut
 • Peilit, Taulut & Kellot
 • Kehykset
 • Kodin tekstiilit
 • Kynttilät & Lyhdyt
 • Ovikoristeet
 • Lemmikkituotteet

Nettiosoite: http://www.amalianolohuone.fi


Moon River Interior

Nettikauppa ja pikkupuoti Hämeenkadulla, Turussa on tunnelmallisesta ja persoonallisesta tyylistä pitävän sisustajan unelmakauppa. Kauppa tarjoaa kodikkaan nostalgista ja romanttista tunnelmaa menneiden vuosikymmenten tyyliin kotiin, mökille tai vaikkapa toimistoon. Valikoimassa on myös paljon hyviä lahja-ideoita, myös hänelle jolla ”on jo kaikkea”. Kaikki tuotteet ovat uusia, vaikka monet näyttävätkin aidosti vanhoilta. Tuotteet sopivat mainiosti moneen eri tyyliseen sisustukseen, vanhasta puutalosta moderniin kotiin tuomaan mielenkiintoisia yksityiskohtia. Valikoima tuo lämmintä kodikkuutta ja persoonallista tyyliä sisustukseen ja valikoimasta löytyy jokaisen kukkarolle sopivia tuotteita.

Tuotteet / Tuoteryhmät: englantilaiset roy kirkham astiat, englantilaiset yöpaidat yms., kissatuotteet, koiratuotteet, kortit, kynttilät, lapsille, muut astiat ja tarjottimet, nostalgia-tuotteet, patakintaat, pannulaput ja pussukat, pöytätabletit ja lasinalustat, rouhean romanttista, satumaisen ylellistä tyyliä, servietit, tekstiilit.

Web osoite – http://www.moonriver.fi


CarpetVista – Matot Netistä

CarpetVista on todella iso netissä toimiva itämäisten ja käsinsolmittujen mattojen mattokauppa, jonka valikoimista löytyy yli 15 000 tuotetta. Valikoima on niin runsas, että löydät sieltä varmasti väriltään, kooltaan ja hinnaltaan sopivan maton. Tarjolla on persialaisia, turkkilaisia, itämaisia, klassisia ja moderneja mattoja. Valikoimista löytyy sekä käsinsolmittuja, että koneellisesti solmittuja mattoja.

CarpetVista mattokauppa on aloittanut toimintansa vuonna 2005 ja palvelusta vastaa ruotsalainen CarpetVista AB, joka toimii Malmössa. CarpetVistan mattokaupasta löytyy myös erittäin kalliit, hienot ja yksilölliset silkkimatot, joissa on yli miljoona solmua neliömetrillä.

Tuotteet / Tuoteryhmät

 • Itämaiset matot
 • Persialaiset matot
 • Kelim
 • Patchwork / Vintage
 • Modernit matot

Web osoite – http://www.carpetvista.fi/


Sisustus verkkokauppa 7th River

Sisustus verkkokauppa 7th River tarjoaa omasta tuotannosta ihania romanttisia sisustusratkaisuja, joita et muualta löydä esim. pylväsänkykehikko tai pellavasta valmistetut tekstiilit. Useat tuotteet ovat omaa tuotantoa, esim. 7th Riverin valmistamissa ja suunnittelemissa tekstiileissä käytetään vain laadukasta pellavaa. Kaupasta löydät myös muiden tavaratoimittajien tuotteita sekä huonekaluja.

Tuoteryhmät:  huonekalut, kellot, kylpyhuone, laatikot ja silytys, lamput, lasitavarat ja lyhdyt, mariana koru, merihenkinen sisustus, peilit, piensisustustavarat, puutarha, sisustustarrat, taulut ja kyltit, tekstiilit.

Nettiosoite: http://www.7thriver.fi/


Sisustajalle.fi – Sisustustuotteiden verkkokauppa

Sisustajalle.fi on sisustustuotteiden verkkokauppa. Nauti shoppailusta silloin kun sinulle parhaiten sopii. Verkkokaupasta saat tekstiilejä ja muuta sisustuspientavaraa kotiisi. Sisustajalle.fi on suomalainen verkkokauppa.

Tuotteet/tuoteryhmät mm: esiliinat, kattausliinat, keittiötuotteet, koriste-esineet, kranssit, kynttilätuotteet, käsi- ja keittiöpyyhkeet, lampunvarjostimet, pehmosydämet, pussilakanat, sisustus pientavarat, sisustustekstiilit, torkkupeitot, tuolinpäälliset, tyynyt ja tyynynpäälliset, viirinauhat.

Nettiosoite: http://www.sisustajalle.fi


 

Kommentoi